Cine este Catinca Maria?

Catinca Maria este al doilea copil nascut al unei familii cu 3 copii. Este o fetita care a implinit 7 ani pe data de 8 iunie 2008 si este sora lui Horia Cristian si a lui Felix George. Catinca creste si se dezvolta impreuna cu familia ei (mama, tata si copiii) si este un copil inconjurat de multa dragoste, atentie si intelegere.

Catinca a fost diagnosticata pentru prima oara cu PDD-NOS (Pervasive Developmental Disorder-Not Otherwise Specified), diagnostic inclus in tulburarile pervazive de dezvoltare din spectrul autismului si caracterizat prin prezenta unor simptome ale autismului insa nu suficient de multe pentru a descrie autismul clasic, la varsta de 30 de luni, in Ljubljana, Slovenia (vezi anexa 1).

Diagnosticul de autism a fost confirmat si in Bucuresti, Romania la varsta de 6 si 7 ani (vezi anexa 2), iar afectarea Catincai in cadrul spectrului autismului este medie spre severa.

Catinca este non-verbala in mare parte a timpului insa datorita terapiei intense a invatat 20 de cuvinte dintre care reuseste sa foloseasca spontan doar trei: apa, biscuite si paine. Este un copil linistit, dar, din cauza deficitului de comunicare caracteristic autismului, manifesta uneori crize de plans sau furie si autoagresiune.

Catinca comunica cel mai usor pe muzica, ii place sa danseze, sa rada si sa-i urmareasca pe fratii ei.

Catinca Maria este un copil iubit si admirat. Este un copil frumos, dragastos si tandru. Si are niste parinti si frati norocosi si mandri de ea!


Anunțuri

2 răspunsuri to “Cine este Catinca Maria?”

  1. Alexandra Teleoaca Says:

    Am incercat sa livrez un catalog cu materiale didactice, dar curierul mi-a spus k nu a gasit societatea dvs. la adresa din Str. Lebedei, nr. 13. Astept un raspuns din partea dvs. cu o adresa unde pot livra acest catalog.

  2. mmarialj Says:

    va multumesc, adresa este cea corecta, suntem insa in reconstructie a cladirii. puteti lasa catalogul echipei de constructori prezenti la adresa respectiva cu mentiunea de a fi inmanate proprietarului imobilului. numai bine, multumesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: