Sunt arogant, deci n-am să tac!

Am auzit cu toții vorbindu-se despre autism. Nu știm chiar foarte detaliat ce înseamnă autism, însă tuturor ne-a atras atenția acest cuvânt. Sună bine, ușor misterios, ‘autism’, la fel de misterios precum, se aude, ar fi și descifrarea lui. Ne place să vorbim despre autism, autismul ne afectează din ce în ce mai tare, iar vorbind despre autism, ne cresc cotele de popularitate. Așadar o facem tot mai frecvent, tot mai dezinvolt. Autism este, așadar, un cuvânt la modă, iar pe noi ne caracterizează modernitatea.

Suntem dispuși să ne lăsăm impresionați pentru câteva momente în fața copilului afectat de autism, dar sperăm să ne găsim într-o astfel de situație cât mai rar cu putință, preferabil deloc. Ne excită dramele altora, atâta timp cât eroii dramelor se află la o distanță respectabilă de propriile noastre vieți. În atari condiții, autismul este absolut fascinant! Este culant și este un izvor multisemantic nesperat!

Copilul cu autism s-a născut defect. Să nu ne îngrijorăm, defecțiuni se întâmplă de când lumea și pământul. Iar defecțiunea nu ne privește direct. Cu toate astea, defecțiunile sunt enervante, detestabile, sunt nedemne. Lucrurile cu defecțiuni trebuie schimbate cu altele întregi (la minte)! Autism înseamnă imperfecțiune, este cusur impardonabil, inconveniență. Autismul este una dintre întruchipările răului, de aceea autismul trebuie stigmatizat!
Atenție, noi nu stigmatizăm persoana cu autism, ooo, nu, nu mă înțelegeți greșit, bieții copii, ce vină au ei, oricum, persoanele ce trăiesc cu această condiție nu simt, deci nu pot fi afectate, iar familiile lor urăsc autismul, nu-i așa? Noi propunem o acțiune de dispreț public generalizat față de autism. Recomandăm ca autismul să fie condamnat pe viață la un sens lexical negativ, și anume, sens de stricăciune! Astfel, vom putea batjocori în voie entitatea asta nenorocită!

În plus, vom fi îndreptățiți să construim un sinonim strașnic pentru adjectivul corupt, ha, ha, ha. Vom fi deținătorii absoluți ai spectaculoaselor sintagme de genul „autism economic”, „instituție autistă”și altele asemenea.

Ce știți voi, protestatari mucoși???

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: